Blogi

Osa 1. Asianhallinta – hoitaako se samalla myös sopimushallinnan?

22.2.2021|Järjestelmän hankinta, Julkishallinto|

Voiko asianhallinnalla toteuttaa tehokasta sopimustenhallintaa? Julkishallinnon organisaatioilla on tarve uudistaa asianhallintaansa ja kilpailuttaa sekä vertailla asianhallintaratkaisuja. Samalla halutaan myös sopimustenhallinta kuntoon. Lue mistä asioista julkishallinnon organisaation tulee varmistua hankkiessaan asianhallintaratkaisua myös sopimustenhallintaan.

Blogisarja – Sopimustenhallinta tukemaan julkishallinnon organisaatiota

17.2.2021|Julkishallinto, Sopimustenhallinta|

Kirjoitan tähän blogiartikkelien sarjaan näkökulmia julkishallinnon sopimustenhallinnan erityispiirteistä. Sopimustenhallintaa kehittävä julkishallinnon organisaatio ja sopimustenhallinnan vastuuhenkilö, tutustu näihin tuleviin artikkeleihin. Mielelläni kuulisin myös mistä asioista haluaisit lukea julkishallinnon ja sopimustenhallinnan näkökulmasta. Olethan yhteydessä niin voin ottaa toiveesi huomioon.

Sopimustenhallinnan tiedonjaon politiikka

15.12.2020|Käyttöoikeudet, Sopimustenhallinta|

Sopimustenhallintajärjestelmää suunniteltaessa ja käyttöoikeusrooleja määriteltäessä kysyn asiakkailtani, mikä on teidän sopimustenhallinnan tiedonjaon politiikkanne? Usein vastaus on, että ei meillä ole sellaista määriteltynä tai aukikirjoitettuna. Sitten asiaa voi avata käymällä keskustelua käytännön esimerkein, kuka saa nähdä minkäkinlaisia sopimuksia tai onko tarvetta rajoittaa sopimusnäkyvyyttä tai avata sitä nykykäytännöistä totutuista siiloista?

Sopimustenhallinnan asiantuntijayrityksen perustaminen – Contractian tarina

14.12.2020|Contractia Oy, Marita Willman, Sopimustenhallinta|

Nimeni on Marita Willman ja olen koulutukseltani lakimies. Olen tehnyt sopimustenhallintaa pitkään, ihan sieltä ensimmäisestä lakimiesammatistani asti vuodesta 2000. Mutta kuten jokaisella yrittäjällä, minullakin on tarinani miten päädyin tähän nykyiseen työhöni ja yrittäjäksi Contractiaan.

Uusimmat artikkelit

Uusimmat kommentit

  Aiheet

  Arkisto

  Sopimustenhallinnan kumppaniksi Contractia

  Contractia on ollut mukana toteuttamassa yli 70 sopimustenhallinnan ympäristöä.

  Ole yhteydessä ja kysy lisää referensseistä ja tuloksista.

  Tietoa Contractiasta

  Sopimukset hallintaan

  Tilaa maksuton alkukartoitus

  Tilaa maksuton alkukartoitus

  Ota yhteyttä
  Nykyaikainen yritystoiminta edellyttää tehokasta sopimustenhallintaa.
  Go to Top