Onko sinulla aikaa istua teknisen vaiheen läpi ja testata järjestelmän vaatimuksenmukaisuus ja toimivuus?

Onko tärkeä varmistua siitä, että käyttöoikeudet ja automaattiset hälytykset toimivat varmasti oikein sopimustenhallinnan ympäristössä?

Haluatko varmistua että suunnitelma toteutuu oikea-aikaiseksi koulutuksia ja käyttöönottoa varten?

Sopimustenhallinnan teknisen vaiheen palvelut.

Sopimustenhallinnan teknisen vaiheen palvelut

Contractia hoitaa asiakkaan toimeksiannosta teknisen vaiheen ohjeistuksen ja valvonnan yhdessä asiakkaan projektipäällikön, IT-osaston ja valitun järjestelmätoimittajan henkilöstön kanssa. Näin voitte itse keskittyä omiin työtehtäviin ja järjestelmä valmistuu ajoissa, testattuna ja toimivana käyttöönottoa varten.

Kun asiakas on hankkinut sopimustenhallintaan soveltuvan järjestelmän alkaa sen tekninen muokkaus, jotta asiakkaan sopimustenhallinnan ympäristö toteutuu siinä suunnitelman mukaan. Contractia toteuttaa teknisen käyttöönoton yhdessä sovellustoimittajan teknisten asiantuntijoiden kanssa ja järjestää asiakkaan ryhmälle välikatselmuksia ketterän muokkauksen vaiheeseen parhaan toiminnallisuuden toteuttamiseksi.

Teknisen vaiheen aikana Contractian rooli muuttuu arkkitehdistä ja hankintakonsultista vastaavan mestarin rooliin. Tässä roolissa Contractia ohjeistaa, valvoo ja testaa, että suunniteltu järjestelmäympäristö toteutuu asiakasta tyydyttävään lopputulokseen.

Sopimustenhallinnan kumppaniksi Contractia

Contractia on ollut mukana toteuttamassa yli 70 sopimustenhallinnan ympäristöä.

Ole yhteydessä ja kysy lisää referensseistä ja tuloksista.

Sopimukset hallintaan

Tilaa maksuton alkukartoitus

Tilaa maksuton alkukartoitus

Nykyaikainen yritystoiminta edellyttää tehokasta sopimustenhallintaa.