Jos et tunne sopimuksiasi, et tunne liiketoimintaasi.

Jos sopimus ei ole sopimusten­hallinnassa, sitä ei ole olemassa.

Mitä sopimuksia meillä on, kenen kanssa, mistä asioista ja miten ne päättyvät? Kuka meillä tietää tai vastaa sopimuksista?

Sopimustenhallinta tuo säästöä ja tehokkuutta.

Miksi sopimustenhallinta on tärkeää?

Sopimukset ovat yrityksen tärkein omaisuus. Sopimusmäärät ovat isoimmissa organisaatioissa laskettavissa tuhansissa. Lähes kaikki organisaatioiden rahaliikenne ja pääosa toiminnoista liittyy olemassa oleviin sopimuksiin. Yrityksen tai yhteisön oikeudet ja velvollisuudet perustuvat sopimuksille. Toimintaa voidaan tehostaa ja kustannuksia karsia tehokkaammalla sopimusten seurannalla. Nykyaikainen yritystoiminta edellyttää tehokasta sopimustenhallintaa.

Sopimustenhallintajärjestelmä on myös työaikaa säästävä tapa hallinnoida ja jakaa sopimustietoa organisaatiossasi – toimipaikasta tai papereiden ja tiedostojen sijainnista riippumatta.

Lue tarkemmin sopimusten hallinnoinnista, eduista organisaatioille jokapäiväisessä sopimusten käytössä sekä sopimusten merkityksestä tiedon analyyseissä, esimerkiksi tulevien hankintojen suunnittelussa, henkilöstön muutostilanteissa ja yritysjärjestelyissä.

Sopimustenhallinnan kumppaniksi Contractia

Contractia on ollut mukana toteuttamassa yli 70 sopimustenhallinnan ympäristöä.

Ole yhteydessä ja kysy lisää referensseistä ja tuloksista.

Sopimukset hallintaan

Tilaa maksuton alkukartoitus

Tilaa maksuton alkukartoitus

Nykyaikainen yritystoiminta edellyttää tehokasta sopimustenhallintaa.