Tarvitsetteko tukea uuden järjestelmän hankintaan ja vertailuun?

Haluatteko tutkia, sopisiko jo jokin olemassa oleva tai ehdolla oleva järjestelmä sopimustenhallintanne alustaksi?

Contractian palveluihin kuuluu sopimustenhallintajärjestelmien hankintapalvelut. Contractia on järjestelmäriippumaton toimija, eikä sillä ole myynnissä omaa järjestelmätuotetta. Yritys keskittyy asiakkaiden tukemiseen, jotta ne voivat hankkia itselleen tarpeisiinsa ja vaatimuksiinsa sopivimman järjestelmätuotteen.

Contractia seuraa alan toimijoita ja järjestelmien kehitystä ja voi tarjota asiakkailleen neuvoja mitä järjestelmätuotteita heidän kannattaa pohtia sopimustenhallinnan järjestämiseen.

Sopimuksenhallinta tuo säästöä ja tehokkuutta.

Vaatimusmäärittelyt ja tuki tarjouspyyntövaiheessa

Contractia tarjoaa palveluja asiakkailleen sopimustenhallintajärjestelmän tarjouspyynnön laadinnassa tai sen vaatimusmäärittelyosuuden kuvauksessa ja dokumentoinnissa. Contractian neuvojen avulla asiakas voi laatia tarjouspyynnön tukemaan järjestelmähankinnan muotoa sekä ottamaan mukaan hankintaan liittyvät lisäelementit. Tarjouspyyntö laaditaan ammattitaidolla ja siten, että tarjousprosessi on toimittajille tasapuolinen ja saatujen tarjousten vertailu on yksinkertaista ja vaivatonta.

Contractia avustaa hankintakonsulttina asiakasta saatujen tarjousten analyysissä ja tarjousyhteenvetojen laadinnassa asiakkaan päätöksenteon tueksi.

Demo-ohjeiden laadinta ja laatuvertailun tuki

Sopimustenhallintajärjestelmien laadullinen ja toiminnallinen vertailu on tärkeä vaihe hankintaprosessia. Tähän vaiheeseen kannattaa ottaa mukaan myös tulevia pääkäyttäjiä ja sopimustenhallinnan loppukäyttäjiä.

Contractialla on antaa asiakkaan avuksi parhaat käytännöt demo-ohjeiden laadintaa varten. Demo-ohjeiden patteristo sisältää noin 10-15 yleisintä käyttötilannetta eri käyttäjäryhmien kannalta.

Asiakkaan laatuvertailua helpottaa Contractian tarjoamat pisteytystaulukot ja demojen muistiinpanoalustat. Demojen päätteeksi Contractia koostaa demoesitysten laatupisteet ja kommentit asiakaan päätöksenteon ja hankintavertailun tueksi.

Miksi kannattaa käyttää kokenutta asiantuntijaa hankintavaiheessa

Contractia on ollut toteuttamassa sopimustenhallinnan ympäristöjä noin kymmenellä eri teknisellä alustalla. Järjestelmät ovat työkaluja ja rakennusmateriaalia. Oikea tekninen valinta, hyvä suunnittelu ja tekninen toteutus ratkaisevat onnistuneen lopputuloksen ja tuovat mukanaan tyytyväiset sopimustenhallinnan käyttäjät.

Kattava tarjouspyyntö sekä demot ja asiakkaan tekemä laatuvertailu varmistaa hyvän hankinnan ja vaatimusmäärittelyyn sopivan järjestelmän valinnan.

Hyvänkin järjestelmän voi hankkia väärään tarkoitukseen tai suunnitella ja rakentaa pieleen. Vältä kompastuskivet ja ota kokenut asiantuntija mukaan sopimustenhallinnan hankkeeseen jo vaatimusmäärittely- ja hankintavaiheessa.

Sopimukset hallintaan

Tilaa maksuton alkukartoitus

Tilaa maksuton alkukartoitus

Nykyaikainen yritystoiminta edellyttää tehokasta sopimustenhallintaa.