2005 perustettu Contractia Oy toimii menestyksekkäästi suomalaisten yritysten ja yhteisöjen sopimustenhallinnan neuvonantajana ja projektien vetäjänä.

Yhtiön perustaja-omistaja on Marita Willman, joka toimii yhtiössä asiantuntijana.

Contractia - sopimustenhallinnan asiantuntija.

Asiakkaat

Contractian asiakkaita ovat kansainväliset pörssiyhtiöt, valtionyhtiöt, liikelaitokset, suomalaiset perheyhtiökonsernit sekä julkisen hallinnon organisaatiot.

Asiakasyritykset toimivat eri toimialoilla, kuten valmistavassa teollisuudessa, palvelusektorilla, elintarviketeollisuudessa, IT-sektorilla, rahoitusalalla sekä julkisessa hallinnossa.

Contractia on suunnitellut ja toteuttanut menestyksekkäästi useita sopimustenhallinnan projekteja.

Contractia palvelee asiakkaitaan sekä kotimaassa että kansainvälisesti yritysten konserniyhtiöissä maailmalla.

Marita Willman

OTM, CIPP/E, sopimustenhallinnan asiantuntija

Marita Willman on koulutukseltaan oikeustieteiden maisteri ja toimii Contractia Oy:ssä asiantuntijana. Hän avustanut kymmeniä organisaatioita sopimustenhallinnan kehityshankkeissa vuodesta 2005. Ennen sitä hän toimi yritysjuristina tietoliikennealalla ja rahoitusalalla riskienhallinnan tehtävissä.

Vuonna 2022 Marita Willman suoritti CIPP/E-sertifikaatin (Certified Information Privacy Professional, Europe). CIPP on kansainvälisen tietosuoja-ammattilaisten järjestön IAPP:n sertifiointiohjelma.

Marita Willmanille myönnettiin 30.9.2011 Suomen Lakimiesliiton valtakunnallinen yrittäjyyspalkinto:

”Valinnan perusteluna on ollut innovatiivisuus, jolla Marita Willman on yhdistänyt perinteisen lakimiehen osaamisen uudenlaiseen yrittämiseen.”, kertoo Yrittäjyyspalkintolautakunnan puheenjohtaja, VT Eeva Lipasti. ”Marita Willman on tarjonnut uuden palvelukonseptin organisaatioille sopimusten ja muiden velvoitteiden hallinnointiin.”

Erinomainen kontaktiverkosto sopimustenhallintaa tarjoavien sovellustoimittajien kentässä Suomessa ja Euroopassa. Tehokas kontaktiverkosto yritysjuristikentässä sekä asianajotoimistoissa.

Marita Willman on kokenut kouluttaja ja luennoitsija sopimustenhallinnan aihealueella. Työkielinä suomi ja englanti.

Sopimuksenhallinta tuo säästöä ja tehokkuutta.

Sopimukset hallintaan

Tilaa maksuton alkukartoitus

Tilaa maksuton alkukartoitus

Contractia Oy

Y-tunnus: 1980316-1
Kaupparekisteritiedot
Kotipaikka: Helsinki
Osoite: Vattuniemenkatu 2 D 3, 00210 Helsinki

Contractia® ja Contractia Contract Care® ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä Suomessa.